Pages

Saturday, November 11, 2006

Λίγα νέα...!







Σε όσους αρέσουν οι ανατολίτικες γεύσεις μπορούν να δοκιμάσουν την Ινδική σάλτσα Tikka Masala οπως επίσης και την Rogan Josh( Patak's). Είναι πολύ ωραία με κοτόπουλο αλλά και με χοιρινό ή και ακόμα με λαχανικά.Κατάλληλη για δίαιτα χωρίς γλουτένη(ένδειξη gluten-free)!
Για κινέζικο υπάρχει η σως με μέλι και κόλιανδρο της Blue Dragon για κοτόπουλο και ψάρι,σε συνδιασμό με νουντλς ρυζιού της ίδιας εταιρίας.Κατάλληλα για δίατα χωρίς γλουτένη(ένδειξη gluten-free)!
Για την παρασκευή ψωμίου με επιτυχία το μυστικό είναι λίγο μέλι μαζί με την μαγία,το νερό που θα τα διαλύσουμε να είναι χλιαρό.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές συνταγές!
Για απορίες ή συνταγες επικοινωνείστε μαζί μου στο e-mail: gluteni-free@yahoo.gr

Καλώς Ήλθατε

Διαπιστώνοντας την δυσκολία ενημέρωσης και γνώσης σε διάφορους τομείς θέλησα να δημιουργήσω αυτό το blog για την ανταλλαγή πληροφοριών,σκέψεων,εμπειριών και επικοινωνίας με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτήν πάθηση(Κοιλιοκάκη).
Σ'αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες για προϊοντα στην ελληνική και ξένη αγορά,όπως τρόφιμα,καλλυντικά.Επίσης προτάσεις για εστιατόρια και διάφορες απλές αλλα χρήσιμες και δοκιμασμένες συνταγές!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας σ'αυτήν την προσπάθεια.