Pages

Monday, February 21, 2011

Πίτες για σουβλάκια!! Μέρος 2ο.

Ανοίγουμε τις πίτες μας και τις ψήνουμε ελαφρώς είτε σε αντικολλητικό τηγάνι είτε στον φούρνο ('η σε κρεπιέρα για όσους έχουν...)




Έτσι , αφού τις ψήσουμε, μπορούμε να τις φυλάξουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε.



Στην συνέχεια τις λαδώνουμε και τις τηγανίζουμε.









Τις γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας και Bon Apetite!!!!












Ευχαριστώ πολύ τα αδέρφια μου για την πολύτιμη βοήθεια τους!!!

No comments: