Pages

Wednesday, January 25, 2012

Carrefour: «Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα»


«Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα» είναι η νέα καμπάνια της Carrefour Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο της οποίας από 14-30/04/2010 προβλήθηκαν σε όλα τα καταστήματα Carrefour περισσότερα από 600 βιολογικά προϊόντα, η νέα σειρά Carrefour χωρίς γλουτένη, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πλήθος προϊόντων υγιεινής διατροφής, καθώς και προϊόντα ομορφιάς, γυμναστικής, άθλησης και fitness, με στόχο να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.
Επιπλέον, ομάδα εξειδικευμένων διαιτολόγων και διατροφολόγων έδιναν συμβουλές για θέματα υγείας, ευεξίας και φυσικής κατάστασης, ενώ οι καταναλωτές κέρδισαν 100 επιπλέον πόντους στην κάρτα Club για κάθε αγορά 10 ευρώ «προϊόντων φροντίδας». Έμφαση δόθηκε στη νέα σειρά προϊόντων Carrefour χωρίς γλουτένη, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη, δηλαδή τη δυσανεξία στη συγκεκριμένη πρωτεΐνη που περιέχεται στα δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και βρώμη).

Οι νέες σειρές χωρίς γλουτένη προσφέρονται σε χαμηλές τιμές και διαθέτουν εύκολα αναγνωρίσιμη συσκευασία. Επίσης, συνοδεύονται από την πιστοποίηση FACE του Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Ατόμων Πασχόντων από Κοιλιοκάκη και την εγγύηση της Γαλλικής Οργάνωσης για Δυσνεκτικούς στη Γλουτένη.


http://www.selfservice.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=3258

No comments: