Pages

Tuesday, February 21, 2012

Εύκολη Πανακότα.

Υλικά:
=====
500ml  γάλα
3 φύλλα ζελατίνης
40γρ.ζάχαρη
1 φρέσκια βανίλια


Εκτέλεση:
========
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
Βάζουμε τα 250ml γάλα με την ζάχαρη και τους σπόρους της βανίλιας σε κατσαρόλα για να ζεστάνουμε  το γάλα. Όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού πρώτα τις στραγγίσουμε  με το χέρι.
Ανακατεύουμε , συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο γάλα και αποσύρουμε από την φωτιά. 


Βάζουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα ή φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες.

No comments: